# Ashu was given 1 1/2 hrs to do test, He finished the test in 1 1/6 hrs .  How much earlier did he finishe his test.?

Dear Student!

Total time duration of the test =

Time taken by Ashu to finish the test =

Remaining time for the completion of the test

= Total time duration of the test  – Time taken by Ashu to finish the test

Thus, Ashu finished the test hr before the allotted time of the test.

Cheers!

• 0

1 1/2 hours = 1hour + 1/2 hour = 60mins + 30mins = 90mins.

1 1/6 hours = 1hour + 1/6 hour = 60mins + 10mins = 70mins.

Therefore, 90mins - 70mis = 20 minutes

Therefore, he finished the work 20 minutes or 1/3 hours earlier.

• 5

1 1/2 hours = 1hour + 1/2 hour = 60mins + 30mins = 90mins.

1 1/6 hours = 1hour + 1/6 hour = 60mins + 10mins = 70mins.

Therefore, 90mins - 70mis = 20 minutes

Therefore, he finished the work 20 minutes or 1/3 hours earlier.

I agree with above answer

• 1

i thinks sooo ahsu din' write it well.

he heee

• 0

so only he finished it veryy earlyyyy..........

• 0
What are you looking for?