# How to solve it i think the answer would be 138
• -4
TOTAL DISTANCE = 19 km
He covers 14 km 65 m by scooter
He covers 3 km 75 m by bus
TOTAL distance from scooter and bus = 14km65m + 3km75m = 18km40m
Distance he travelled by foot = 19km00m - 18km40m
= 60m
SO, HE TRAVELLED 60M BY FOOT.
• 0
EXPLAIN
• 1
• Distance between Naman's office and his house = 19 km = 19000 m (We have to convert to metres to make it easier to add and subtract. Also, we can work with only the same units.)
• Distance covered by scooter = 14 km 65 m = 14000 + 65 = 14065 m
• Distance covered by bus = 3 km 75 m = 3000 + 75 = 3075 m
Now, as per given information, we have to find the distance covered by foot.
• Total distance to be covered = 19000 m
• Distance covered by scooter = 14065 m
• Distance covered by bus = 3075 m
• Total distance covered by scooter and bus = 14065 + 3075 = 17140 m
• Distance covered by foot = 19000 - 17140 = 1860 m
Therefore, he covered a distance of 1860 m by foot ( by walking ).
• 1
1km 860m
• 1
distance between naman's house and office=19 km
distance he covers with scooter=14 km 65 m
distance he covers with bus= 3km 75 m
distance he covers by walking= 1465m+375m=1840m    1900m-1840m=60m he travelled by walking
• 0
First add travelled km ,m by scooter with bus then subtract with total
• -1
600m
Or you can also write 0.6km
• 0