If 4 books cost 36 rupees than what is the cost of 8 books?

Cost of 1 book = 36/4 = Rs.9
Cost of 8 books = 9 x 8 = Rs.72

OR
We know that 8 is twice of 4.
Hence, the cost of 8 books will also be twice the cost of 4 books.
So,
Cost of 8 books = 36 x 2 = Rs.72
  • 1
72 is the ans
  • 2
It cost 64
  • -1
It cost 72 IAM sorry for wrong answer before
  • 1
It's like this that
4books=?36
1book=?36?4=?8
So 8books=8?8=?64
  • -1
4 books=36
1 book=36 divided by 4
1 book=8
8 book=8 multiplied by 8
=64 rupees
  • -1
The answer is 64
  • -1
Cost of 1 book =36?4=9
So cost of 8 books will be 9?8 viz 72
  • 0
Cost of 4 books =RS 36
Cost of 1 book. =36?4 =RS 9
Cost of 8 books=8?9=RS 72
  • 1
Answer is 72
  • 0
Cost of-
4 books=36 rupees
1 book=36/4=9
So,1book= 9rupees
8 books= 9*8= 72
So,cost of 8 books is 72 rupeea
  • 3
72 rupees will be needed
  • 0
May i think so my answer write i am not sure???

  • -1
If four piece cos 36 Rupees then what is the cost of 8 books
  • 0
Cost of 8 book = 72 rupees
  • 0
we want answers for 8th standard crop and production
  • 1
What are you looking for?