Solve this:

YOUR HANDWRITING IS SO SO SO SO SO BAD
  • -2
a) 5 kg of rice = 30.50 rs
    1 kg of rice = 30.50/5
                       =  6.1 rs
    9 kg of rice = (6.1*9)rs
​                       = 54.9 rs
b) 30.50 rs = 5 kg
     6.1 rs    =  1 kg
   61 rs       =  61/6.1 
                  =  10 kg

 
  • 3
answer A 
5 kg rice = 30.50 rupees
1 kg rice = 30.50 / 5 = 6.1 rupees
9 kg rice = 6.1 X 9 = 54.9 rupees
​answer B 

1 kg rice = 6.1 rupees
61 rupees / 6.1 rupees = 10 kilograms of rice can be bought with 61 rupees
  • 1
Hope helpfull :-

  • 0
Cost 5 kg rice = Rs. 30.50
Cost1 kg rice = Rs. 30.50/5
                = Rs. 601
Cost 9 kg rice = 6.1 x 9
               = Rs. 54.9
Weight of rice that can be bought in Rs. 61 = 61/6.1
                                                                      = 10 kg
Therefore, for 9 kg rice we need Rs. 54.9 and in Rs. 61, 10 kg rice will come.
  • 1
A=54.9
  • -1
Please find this answer

  • 1
quantity of rice is equal to=61divide by5 30.50*9=274.50
  • 0
Please find this answer

  • 0
first of all you divide 30 by 50 and then multiply 1kg = 1000g 3=3000g 50/30?3000g
  • 0
what are phrases
  • 0
Anvesha Dev sharma Roll no.18 paper
  • 0
What are you looking for?