after covering 3/4 of my journey, I find that 15km is left. how much distence is still left

3/4 of the journey covered

total journey = 4/4

15 km is left = 4/4 - 3/4 = 1/4

  1/4 =15 kms

3/4 covered = 15 x3 = 45kms

total journey =45+ 15=60kms total

so when 3/4 of journey is covered = 45 kms

distance left to be covered = total distance - distance covered = 60-45=15kms

therefore distance left to be covered =15 kms

hope it helps:-)

  • 2

3/4 of the journey covered

total journey = 4/4

15 km is left = 4/4 - 3/4 = 1/4

1/4 =15 kms

3/4 covered = 15 x3 = 45kms

total journey =45+ 15=60kms total

so 3/4 of journey is covered = 45 kms

distance left to be covered = total distance - distance covered = 60-45=15kms

15kms -answer

plz thumbs up

  • 1

@simran chhabra................ nice copying my answer

and then asking for thumbs up for what??????? copying my answer?????????

  • 0

1/4 of 4/4  is left

  • -1

its in question it self dont fight its 15

  • 2

so simple thumbs up please

  • -1

thank you for the answer

  • 0
Journey = 4/4
Distance covered = 3/4
Distance left = 15 km = 1/4
Total journey = 60 km ( 15 * 4 )
Distance covered = 45 km ( 3 * 4 )
Distance left to finish the journey = 15 km ( 60 - 45 )

Ans - 15 km is left to finish the journey.
  • 4
What are you looking for?