Ques- By selling a t.v set a retailer suffered a loss of 5%.Had he sold for rs.2880 more, he would have earned a profit of 10%. What is the cost price of the t.v set?........plz answer as soon as possible

LOSS=5 %
GAIN=10% IF SOLD AT RS 2880
SO 10-(-5)=10+5=15%=2880
5%=2880/3=960
100%=960*20=RS 19200
  • -2
By selling a TV set By selling a TV set correlator suffered a loss of 5% had he sold for 2880 more he would have earned a profit of 10% what was the CP of the TV set
  • 0
What are you looking for?